Financieel adviseur

Verbeek Advies geeft u adviezen over schadeverzekeringen. Aangezien ik geen productieverplichting heb naar banken of verzekeraars is mijn advies altijd 100% onafhankelijk! U bent de opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen of één bank.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek!

Verbeek Advies werkt op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Ik bied altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakel ik de hulp van specialisten in, mocht u een zeer specifieke situatie/wens hebben.
Doordat ik niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werk kan ik een veel breder scala aan producten adviseren waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank.
Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet, gevormd volgens uw wensen.

Verbeek Advies werkt op het gebied van levens- en inkomensverzekeringen, alsmede hypotheken samen met een regionaal partnerkantoor. Door deze bundeling van kennis en ervaring kan ik u in elke situatie en bij elk vraagstuk van dienst zijn.