info@verbeekadvies.nl |  0297-327272
0297-327272 info@verbeekadvies.nl Menu

Over ons

Financieel adviseurs

Verbeek Advies geeft u adviezen over schadeverzekeringen. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen of banken.

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek!

Verbeek Advies werkt op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in, mocht u een zeer specifieke kwestie hebben.
Doordat wij niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werken kunnen wij een veel breder scala aan producten adviseren waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank.
Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet, gevormd volgens uw wensen.

Verbeek Advies werkt op het gebied van levens- en inkomensverzekeringen alsmede hypotheken samen met Mark Vis van kantoor De Financiële Vis in Mijdrecht. Door deze bundeling van kennis en ervaring kunnen wij u in elke situatie een weldoordacht advies uitbrengen.

Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf!

Bekijk hier de video over onze dienstverlening.