Op het internet zijn er diverse aanbieders en prijsvergelijkers te vinden waar u direct een verzekering bij kunt afsluiten, uiteraard is dit ook bij mij mogelijk.

Persoonlijk en betrokken

Verbeek Advies biedt iets wat heel veel aanbieders en prijsvergelijkers niet doen op internet. Een meerwaarde die ik veel belangrijker vind dan enkel de meest voordelige maandpremie tonen. Bent u benieuwd wat het is? Het is heel simpel, vanuit mijn kantoor in Aalsmeer adviseer ik over verzekeringen op een persoonlijke en betrokken manier.
Ik kijk voor u welke verzekeringen noodzakelijk zijn en welke verzekering naast een lage maandpremie ook nog goede voorwaarden heeft zodat u bij eventuele schade niet erachter komt dat u jarenlang heel weinig premie voor uiteindelijk niets heeft betaald. U kunt mij altijd bellen met vragen over uw verzekeringspakket, als u hulp nodig heeft bij schade of als er andere vragen zijn over verzekeringen.

Contact

De extra service en mijn jarenlange expertise en het persoonlijke advies op maat zorgt ervoor dat diverse particulieren uit Aalsmeer en omstreken al jarenlang tevreden klanten zijn én blijven. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om daar bij te horen, neem contact met mij op of bekijk hieronder zelf de diverse particuliere verzekeringen die u via mijn website kunt afsluiten.

Verzekeringen

Ik geef u een deskundig advies over de onderstaande verzekeringen.